10 Haziran 2015 Çarşamba

Dermaceutic Foamer 15

Madem akneli ciltlere parlamayı önlemek için bir krem önerdim.. Bir de temizlemek içim bir şey önereyim, çok içimden geldi.. Tamam içimden geldiği kadar da sadece krem tavsiye etmenin saçma olduğunu da fark etmiş olabilirim.

O nedenle cildinizi neyle temizlersek mutlu oluruz açıklıyorum: Dermaceutic Foamer 15.





Cilt yüzeyindeki kalıntıları ve ölü hücreleri temizleyerek cildin arınmasını sağlar. Akneli, doku bozukluğu bulunan donuk ciltler için ideal bir temizleyici. Cilde pürüzsüz, ipeksi ve ışıltılı bir görünüm sağlar ve gözeneklerin sıkılaşmasını destekler. Bitin bunların nedeni %15 oranında glikolik asit içermesidir. Çünkü glikolik asit ciltteki ölü hücreleri ve kalıntıları temizleyen soyucu bir maddedir. 

Cilde sabah ve akşam masaj yaparak uygulanır. Cildi mükemmelleştirmesi ile aynı nedenden yani glikolik asitten dolayı ciltte sadece 1 veya 2 dakika bekletilmelidir. Daha uzun süre bekletilirse ciltte kızarıklıklara neden olabilir. Bence bunu da vavendu.com'dan alım. Çünkü OC 8 ile birlikte aldığınızda Dermaceutic Sun Ceutic 50 güneş koruyucu hediye ediyorlar. ;) Güzel alışverişleri hep sevmişimdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder