4 Mayıs 2015 Pazartesi

StriVectin-TL Tightening Face Serum


Gelelim dünya devi markaya; STRIVECTIN... Ve ben en çok merak ettiğim Strivectin ürününü nihayet aldım ve sanırım törenle kullanmaya başlayacağım. :)

StriVectin-TL Tightening Face Serum - Yüz Ovalini Sıkılaştırmak Ve Yapılandırmak İçin Yoğun Bakım Serumu  





Öncelikle Strivectin mucizesini patentli bir formülasyondan alıyor: NIA-114. Tabi ki bu serumda da NIA-114 bulunuyor. Cildin doğal kolajen üretimini destekleyerek hem sıkılaşmasını hem daha diri görünmesini sağlayan bir serum. Dolayısıyla düzenli kullanım gerekiyor. Yani her sabah ve her akşam temizlenmiş yüze ilk önce bu serumu ,ardından nemlendiricinizi sürmeniz gerekiyor.



Kolajen üretimi ve bu mekanizmadaki hasarın giderilmesi çok kolay ve hızlı olmuyor. Bu nedenle birazcık sabırlı olmak gerekiyor. 2-3 tüp kullanmak gerekebilir. Kıvamı süt gibi. Alışılagelmiş serumlar gibi su rengi bir ürün değil. Komedojenik değil yani cilt altında beyaz beyaz noktalara neden olmaz. Paraben içermiyor. Kolay emiliyor. Yağlı yüzey bırakmıyor. On numara beş yıldız. :)


Aslında serumun üstüne nemlendirici olarak StriVectin-SD Intensive Concentrate for Stretch Marks & Wrinkles uygulamak mantıklı. Yüzünüzün daha hızlı toparlanmasını sağlar. Benim elimde Dermaceutic Hyal Ceutic var. O nedenle önce bu kremi bitirmeliyim. Hyal Ceutic' i merak edenler sonraki yazıyı bekleyecekler.


Serum 303 liraymış , internetten hatta direkt www.vavendu.com 'dan 236 liraya alabilirsiniz, kargo ücreti de eklenmiyor.


Hoşçakalın...







1 yorum:

  1. Merhaba Blogunuz hayırlı olsun Modaland sitesinde gördüm sizi ve eklemek istedim ancak İzleyiciler gadgetiniz aktif değil, izlenemiyor blogunuz onu aktif ederseniz takip etmek isteyenler kolaylıkla blogunuzu takip edebilir.. Bende bloguma beklerim, sevgiler..

    YanıtlaSil