13 Nisan 2015 Pazartesi

NUXE Aroma Perfection Masque Thermo-Actif


Cildiniz gerek gün boyunca havanın etkisinden gerekse kendi yapısı gereği temizlenmeye ihtiyaç duyar. Günlük cilt temizliğinizi yapsanız bile haftada bir veya iki defa maske uygulaması yaparak cildinizi derinlemesine temizlemelisiniz. O zaman yağlı ve karma ciltler için çok güzel bir maske tavsiyem var: NUXE Aroma Perfection Masque Thermo-Actif






Termoaktif maskeler cildi ısıtır ve gözenekleri bir süreliğine genişletir, böylece derinlemesine temizlik sağlanmış olur. Nuxe arındırıcı termoaktif maskenin içerdiği ceviz kabuğu pudrası ve jojoba ile cildiniz gün boyu maruz kaldığı etkilerden arınıp temizlenecek ve pürüzsüz gözükecektir.  İçerisindeki pirinç ve kaolin ile ciltteki yağ fazlasının giderilerek yatışmasını sağlar. Böylece daha pürüzsüz, temiz ve parlak bir cilde sahip olursunuz. Sizlerde yağlı ve karma cilde sahipseniz Nuxe arındırıcı termoaktif maskeyi kullanarak cildinizin temizlenmesini ve parlayarak hoş gözükmesini sağlayabilirsiniz.

Kokusu çok güzel, ferah, mis gibi... Çok sevdim. %80 doğal içerikten oluşuyor zaten. Çok ufak tanecikler içeriyor ki bu da peeling etkisi sağlıyor. Rengi kil rengi gibi. Haftada 1-2 defa nemli yüze uygulayın, birkaç dakika bekleyip soğuk suyla iyice durulayın. 



NUXE Aroma Perfection Masque Thermo-Actif 40ml2in fiyatı 85 TL. Yeni keşfim vavendu.com'dan ise 68 TL' ye alabilirsiniz. ;)

Mis gibi cildinizle iyi uykular. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder